Banden

banden-sliderZorg dat u op tijd uw winter- en zomerbanden laat verwisselen. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van zowel zomer- als winterbanden.
Car Center IJsselstein heeft een ruime voorraad aan tweedehands en nieuwe banden. Zo voorkomen we lange wachttijden en kunnen we u altijd snel voorzien van de juiste autoband op maat. En mochten we uw autoband toch niet op voorraad hebben, dan kunnen we deze altijd binnen korte termijn leveren.

Kom gerust langs voor vrijblijvend advies over welke banden u het beste kunt gebruiken. Daarnaast kunnen wij de volgende services bieden voor banden:

Banden vervangen
Wij geven uw graag advies welke banden geschikt zijn voor uw auto.

Banden wisselen

Wij zijn u graag van dienst bij het wisselen van uw zomer- en winterbanden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
U kunt natuurlijk ook even langsrijden, als er direct tijd is verwisselen wij meteen uw banden.

Banden balanceren
Autobanden balanceren bevordert het rijcomfort. Het balanceren van uw auto is nodig als bij een bepaalde snelheid het stuur gaat trillen.

Banden reparatie
Schade aan uw autoband is vervelend, zeker als u onderweg bent. Om de kwaliteit van uw band te bewaren, is snelle reparatie van belang.

Bandenspanning controle
De juiste bandenspanning is van groot belang om veilig en comfortabel in uw auto te rijden. Een band presteert alleen maximaal als deze voor voldoende stabiliteit en draagkracht zorgt. De bandenspanning is hierbij van cruciaal belang.